Skip to main content

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σαλάτα baby leaves με καρότο, ρεγκάτο, φρέσκο κρεμμυδάκι και ασιατικό ντρέσινγκ

Αυτή η εξωτική συνταγή συνδυάζει την πλούσια γεύση του ρεγκάτο με την τρυφερότητα των baby leaves και το ξεχωριστό άρωμα του ασιατικού ντρέσινγκ.

Προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Σαλάτα Baby Leaves με Καρότο, Ρεγκάτο, Φρέσκο Κρεμμυδάκι και Ασιατικό Ντρέσινγκ Συνταγή

Γιατί να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή:

  • Ποικιλία Γεύσεων: Η συνταγή αυτή προσφέρει μια αρμονική συνύπαρξη γεύσεων και αρωμάτων που θα ξετρελάνει κάθε foodie.
  • Ευελιξία: Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα ή ως συνοδευτικό πιάτο σε  ένα πιο περίτεχνο δείπνο.
  • Υγιεινή Επιλογή: Προσφέρει μια υγιεινή και ισορροπημένη επιλογή γεμάτη βιταμίνες και μέταλλα.

Θα λατρέψετε την Σαλάτα Baby Leaves με Καρότο, Ρεγκάτο, Φρέσκο Κρεμμυδάκι και Ασιατικό Ντρέσινγκ, γιατί είναι:

  • Χορταστική
  • Νόστιμη
  • Healthy Αμαρτία
  • Με ποικιλία Γεύσεων

Ανακαλύψτε και άλλες συνταγές με Baby Leaves

Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Σαλάτα baby leaves με καρότο, ρεγκάτο, φρέσκο κρεμμυδάκι και ασιατικό ντρέσινγκ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 συσκευασία Βaby Leaves Φρεσκούλης
  • 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια Φρεσκούλης
  • 1 καρότο
  • 80 γρ. flakes ρεγκάτο

για το ντρεσινγκ

  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 50 ml ηλιέλαιο
  • 3 κ.σ. σησαμέλαιο
  • 30 ml ξύδι ρυζιού
  • 1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτελεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ, τοποθετούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, το σησαμέλαιο, το ξύδι ρυζιού, το τριμμένο τζίντζερ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα χτυπούμε με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο ντρέσινγκ.
  2. Τοποθετούμε το καρότο σε ένα ξύλο κοπής και το κάνουμε flakes με τον πατατοκαθαριστή. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε τα baby leaves, το καρότο σε flakes, το ρεγκάτο και τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε καλά και προσεκτικά και σερβίρουμε.
Tip: Από τον Αλέξανδρο Παπανδρεου “Μην ξεχνάτε να ανακατέψετε απαλά τη σαλάτα μετά την προσθήκη του ντρέσινγκ, ώστε να παραμείνουν τα φύλλα της σαλάτας τρυφερά και να μην χάσουν τη φρεσκάδα τους. Επίσης, το να προσθέτετε το ντρέσινγκ λίγο πριν το σερβίρισμα θα βοηθήσει να διατηρηθούν όλες οι γεύσεις ζωντανές και έντονες.”
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
246
kcal
Υδατ/κες
2.8
γρ
Πρωτεΐνη
4.3
γρ
Λιπαρά
24
γρ

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Σου άρεσε αυτή η συνταγή;

μοιράσου την και με άλλους