Always Hungry

Baby leaves με προσούτο, τυρί, σύκα, αχλάδι


Αριθμός Μερίδων: 4
Χρόνος Προετοιμασίας: 15'

Υλικά

  • 1 συσκευασία Baby Leaves Φρεσκούλης
  • 1 συσκευασία Τοματίνια Φρεσκούλης
  • 120 γρ. κατσικίσιο τυρί chevre ή άλλο μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • 3 φρέσκα σύκα
  • 8 φέτες προσούτο Πάρμας
  • 1 αχλάδι

Υλικά για το ντρέσινγκ

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια

128
kcal

Υδατ/κες

3.7
γρ

Πρωτεΐνη

6.9
γρ

Λιπαρά

9.2
γρ

Εκτελεση

  1. Πλένουμε τα Φρέσκα Φύλλα Φρεσκούλης (Baby Leaves) με άφθονο νερό και τα στραγγίζουμε καλά.

  2. Παράλληλα πλένουμε τα Τοματίνια Φρεσκούλης και τα κόβουμε στα δύο.

  3. Αντίστοιχα κόβουμε σε λεπτές φετούλες το αχλάδι και καθαρίζουμε τα σύκα και τα κόβουμε και αυτά στη μέση.

  4. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά του ντρέσιγκ.

  5. Τοποθετούμε τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το μισό ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.

  6. Σε ένα μεγάλο σκεύος σερβίρουμε τη σαλάτα και από πάνω προσθέτουμε τις φέτες από το αχλάδι, το προσούτο, τα κομμένα σύκα και το κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια.

  7. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το υπόλοιπο ντρέσιγκ και από πάνω τρίβουμε λίγο πιπέρι.

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας