Always Hungry

Καλοκαιρινή Σαλάτα με Πεπόνι και Ροκφόρ

υλικα

  • 1 συσκευασία σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης
  • 50 γρ. ροκφόρ ή μπλε τυρί
  • 1 κ.σ. φρέσκα μύρτιλα (bluberries)
  • 2 φέτες πεπόνι κομμένο σε κύβους

για την βινεγκρετ

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μυλόξυδο
  • 1 κ.γ. μέλι (προαιρετικά)
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια

71
kcal

Υδατ/κες

4.4
γρ

Πρωτεΐνη

2.4
γρ

Λιπαρά

4.6
γρ

Εκτελεση

  1. Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ σε ένα μεγάλο σκεύος, χτυπώντας για λίγο το ελαιόλαδο και το μυλόξυδο με ένα σύρμα. Αν προτιμούμε πιο γλυκό αποτέλεσμα, προσθέτουμε το μέλι και χτυπούμε για λίγο ακόμα.

  2. Αδειάζουμε τη σαλάτα στο σκεύος με τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα με δύο μεγάλα κουτάλια, προσθέτουμε τα κυβάκια από το πεπόνι, τα μύρτιλα και ανακατεύουμε ξανά.

  3. Στο τέλος, κόβουμε το ροκφόρ μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε και αυτά στη σαλάτα και ανακατεύουμε ελαφρά.

  4. Σερβίρουμε τη σαλάτα με πεπόνι και ροκφόρ.

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας