Niki's Food

Τάρτα με σπανάκι και πράσο


Αριθμός Μερίδων: 8
Χρόνος Προετοιμασίας: 60'
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη

Έχει απίθανη γεύση και μπορεί να σταθεί άνετα σε ένα όμορφο, οικογενειακό τραπέζι, ως εντυπωσιακό ορεκτικό!

υλικά

  • 1 συσκευασία Σπανάκι Φρεσκούλης
  • 1 συσκευασία Πράσα Φρεσκούλης
  • 1 συσκευασία Κρεμμύδι σε κύβους Φρεσκούλης
  • 1 συσκευασία Άνηθος Φρεσκούλης
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. φέτα
  • 3 κ.σ. γιαούρτι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη τάρτας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια

126
kcal

Υδατ/κες

8.2
γρ

Πρωτεΐνη

5.3
γρ

Λιπαρά

7.6
γρ

Εκτελεση

  1. Σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν το έτοιμο κομμένο σπανάκι του Φρεσκούλη και τα υπόλοιπα λαχανικά κομμένα.

  2. Σε ένα μπολ, χτυπούμε τα αυγό με το γιαούρτι, θρυμματίζουμε μέσα τη φέτα και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί.

  3. Στρώνουμε την έτοιμη ζύμη σε μια ταρτιέρα και απλώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση να πάει παντού.

  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° και ψήνουμε για περίπου 40' μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας