Σε ένα Μπολ ρίχνουμε τα υλικά από τη συσκευασία της χορτόπιτας.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
Σε ένα ταψί διαμέτρου 26-28 εκ. περίπου. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στον πάτο στρώνουμε ένα φύλλο βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και κάνουμε το ίδιο για τα επόμενα τρία φύλλα.
Ρίχνουμε τη γέμιση μέσα και σκεπάζουμε με ένα φίλο. Λαδώνουμε λίγο και κάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμα τρία φύλλα.
Ρίχνουμε στο τέλος λίγο ελαιόλαδο από πάνω ιδανικά με ένα πινέλο για να μην πέσει πάρα πολύ και ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για περίπου 40’. Να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα