Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
Βουτυρώνουμε μια θήκη για μάφινς 12 θέσεων.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, 1/4 κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι. Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί, το σπανάκι και την πιπεριά.
Μοιράζουμε το μίγμα στις 12 θέσεις, από πάνω βάζουμε προσούτο και ψήνουμε για 20-25’, μέχρι τα μάφινς να δέσουν στο κέντρο.
Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε σε σχάρα για 5’ να κρυώσουν και αφαιρούμε από τις θήκες.
Σερβίρουμε τα μάφινς μας ζεστά.