Σε ένα μικρό μπολ, τοποθετούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, το σησαμέλαιο, το ξύδι ρυζιού, το τριμμένο τζίντζερ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα χτυπούμε με ένα σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο ντρέσινγκ.
Τοποθετούμε το καρότο σε ένα ξύλο κοπής και το κάνουμε flakes με τον πατατοκαθαριστή. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε τα baby leaves, το καρότο σε flakes, το ρεγκάτο και τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε καλά και προσεκτικά και σερβίρουμε.