Πλένουμε τα Φρέσκα Φύλλα Φρεσκούλης (Baby Leaves) με άφθονο νερό και τα στραγγίζουμε καλά.
Παράλληλα πλένουμε τα Τοματίνια Φρεσκούλης και τα κόβουμε στα δύο.
Αντίστοιχα κόβουμε σε λεπτές φετούλες το αχλάδι και καθαρίζουμε τα σύκα και τα κόβουμε και αυτά στη μέση.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά του ντρέσιγκ.
Τοποθετούμε τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το μισό ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο σκεύος σερβίρουμε τη σαλάτα και από πάνω προσθέτουμε τις φέτες από το αχλάδι, το προσούτο, τα κομμένα σύκα και το κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με το υπόλοιπο ντρέσιγκ και από πάνω τρίβουμε λίγο πιπέρι.