Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 °. Στραγγίζουμε το τόφου απο τα υγρά του τυλίγοντας το σε μια πετσέτα και τοποθετώντας από πάνω του ένα βάρος για 20’. Σπάμε το τόφου με τα χέρια μας σε μικρές μπουκιές και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια κόβουμε το ψωμί σε κύβους. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Στη μια πλευρά αδειάζουμε το τόφου. Στην άλλη πλευρά απλώνουμε το ψωμί.
Ραντίζουμε το ψωμί με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 15’.
Βγάζουμε το ψωμί και αν χρειαστεί αφήνουμε το τόφου λίγο παραπάνω για να πάρει χρώμα.
Σε ένα μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μαζί. Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε να χρειαστεί τη γεύση.
Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε την Δροσερή σαλάτα Φρεσκούλης. Προσθέτουμε από πάνω το τόφου και τα κρουτόν.
Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και πασπαλίζουμε από πάνω vegan παρμεζάνα.