Λατρεύετε τις συνταγές με ταχίνι; Η Βίκυ Κουμάντου αποκαλύπτει έναν άψογο συνδυασμό για coleslaw σαλάτα με ταχίνι και γιαούρτι. Ακολουθήστε τη συνταγή της για να δημιουργήσετε ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Ανακαλύψτε τα συστατικά που περιέχουν τα αλμυρά μάφινς με γιαούρτι του Healthytasteland και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε.
Θα λατρέψετε τη coleslaw σαλάτα της Βίκυς Κουμάντου γιατί είναι:
Κόβουμε το αγγούρι σε τρία ίσια κομμάτια. Κόβουμε κάθε κομμάτι στο μαντολίνο για να βγουν λεπτά μπαστουνάκια σαν σπιρτόξυλα.
Κόβουμε το κλωνάρι του σέλινου σε μικρές ροδέλες και ψιλοκόβουμε τα φύλλα του. Κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Βάζουμε σε μπασίνα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Δοκιμάζουμε το αλάτι αν είναι όπως θέλουμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε στο ψυγείο, μισή ώρα πριν την φάμε, για να δροσίσει. Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με το καβουρδισμένο σουσάμι.
Aπό τη Βίκυ Κουμάντου:
“Βάλτε τη σαλάτα coleslaw στο ψυγείο μισή ώρα πριν τη φάτε για να δροσίσει. Έπειτα, σερβίρετε πασπαλίζοντας με το καβουρδισμένο σουσάμι.”