Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετούμε τα υλικά για το ντρέσινγκ, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα από το λεμόνι, την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο ντρέσινγκ.
Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε στα 4 και τις λιαστές τομάτες σε μικρά μπαστουνάκια.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε την ιταλική σαλάτα μαζί με τις λιαστές, το καλαμπόκι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά και προσεχτικά και σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα με τα αυγά από πάνω.