Σε ένα ξύλο κοπής, χοντροκόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι τα βρασμένα κάστανα.
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο να λιώσει.
Σοτάρουμε τα χοντροκομμένα κάστανα για 2-3 λεπτά να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα από το βούτυρο και πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετούμε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι, το μέλι, το βαλσαμικό ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπούμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τα baby leaves μαζί με την βαλεριάνα, το ρόδι, τα σοταρισμένα κάστανα. Περιχύνουμε με το dressing και ανακατεύουμε καλά και προσεχτικά.
Σερβίρουμε την γιορτινή σαλάτα σε ατομικά πιάτα και προσθέτουμε από πάνω το cottage cheese.