Για να ετοιμάσουμε την κρέμα, βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τους κρόκους και τα αβγά, τη ζάχαρη, τον νισεστέ και λίγο από το γάλα της κατσαρόλας. Ανακατεύουμε δυνατά με αυγοδάρτη ώσπου το μείγμα να γίνει ομοιογενές και προσθέτουμε σταδιακά όλο το γάλα της κατσαρόλας.
Επιστρέφουμε όλο το μείγμα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ζωηρά με τον αβγοδάρτη μέχρι η κρέμα να πάρει βράση και να πήξει. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα το λικέρ και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Σκεπάζουμε την επιφάνειά της με σελοφάν για να μην πιάσει πέτσα και την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν τη βάλουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.
Παίρνουμε ένα ταψάκι με 12 θήκες για μάφιν ή 12 ατομικά ραμκέν (πυρίμαχα σκεύη για σουφλέ) και αφού τα αλείψουμε εσωτερικά με λίγο λάδι προσαρμόζουμε τους δίσκους της ζύμης, φτιάχνοντας 12 καλαθάκια. Με ένα πιρούνι τα τρυπάμε εδώ κι εκεί και τα βάζουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο περίπου για 30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα ξεφουρνίζουμε και τα βγάζουμε από τις θήκες πάνω σε σύρμα να κρυώσουν.
Όταν έρθει η ώρα να σερβίρουμε, γεμίζουμε το κάθε ένα με μια γενναία κουταλιά κρέμας και στολίζουμε με 3-4 κομμάτια φρούτων της επιλογής μας, κατά προτίμηση διαφορετικού χρώματος.