Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το μείγμα για χορτόπιτα για 2-3', ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να μαραθεί.
Κάνουμε 3 τρύπες στο τηγάνι παραμερίζοντας το μείγμα για χορτόπιτα, μοιράζουμε ισομερώς το βούτυρο σε αυτά τα κενά και μόλις λιώσει σπάμε μέσα τα αυγά.
Αφήνουμε τα αυγά για 1-2' να ψηθούν, πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού την φέτα σπασμένη με τα χέρια σας.
Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα και ζεσταθεί και η φέτα, αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρουμε.