Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με μία ηλεκτρική ράβδο τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο ντρέσινγκ.
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να έρθει σε βρασμό.
Ανοίγουμε την συσκευασία φρέσκων λαχανικών, βγάζουμε τις baby πατάτες και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσουν για 18'. Μόλις περάσουν τα 18' προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά της συσκευασίας και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 6-7'.
Όση ώρα βράζουν τα λαχανικά σε ένα μπολ τοποθετούμε τις γαρίδες, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρουμε τις γαρίδες για 1½-2'.
Αποσύρουμε τις γαρίδες από το τηγάνι, τις τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με τα βρασμένα λαχανικά, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ μελιού-μουστάρδας, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.