Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τις ατομικές σαλάτες Καπριτσιόζα Φρεσκούλης, τις φράουλες, τα αποξηραμένα cranberries και ανακατεύουμε.
Για να ετοιμάσουμε το ντρέσινγκ, σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το ελαιόλαδο και «χτυπάμε» καλά μέχρι αυτά να ενσωματωθούν και να έχει διαλυθεί εντελώς το ξύσμα μανταρινιού.
Τελευταίο, ρίχνουμε το ελαιόλαδο (με αργό ρυθμό ) μέχρι να ενσωματωθεί και αυτό. Προσοχή το ελαιόλαδο δε θα πρέπει να χτυπηθεί πολύ στο μπλέντερ καθώς μπορεί να αλλάξει η γεύση του.
Σερβίρουμε σε ατομικά μπολ προσθέτοντας στο τέλος το φιστίκι, το κατσικίσιο τυρί και ξεχωριστά το ντρέσινγκ.