Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C και βάζουμε μέσα ένα ταψάκι στο οποίο έχουμε περιχύσει το ελαιόλαδο.
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και τοποθετούμε τα μπουκέτα κουνουπίδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 15-20' μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι και να τρυπιέται με πιρούνι.
Σε μπολ αναμειγνύουμε το κάρυ, τον κουρκουμά, το γιαούρτι, το ταχίνι αλάτι και πιπέρι.
Σε πιατέλα σερβίρουμε τη Δροσερή και προσθέτουμε τα αποξηραμένα μύρτιλα, το σέλερι και το αμύγδαλο φιλέ. Προσθέτουμε το ψημένο κουνουπίδι και περιχύνουμε με τη σως γιαουρτιού.