Και ποιος δε θυμάται με λαχτάρα το λαχανόρυζο της γιαγιάς, που έτρωγε μικρός; Ακολουθήστε τη συνταγή του Βασίλη Καλλίδη και δημιουργήστε γρήγορα ένα από τα πιο εύκολα φαγητά, που θα συμπληρώσει ιδανικά τη διατροφή σας
Δείτε ποια συστατικά περιέχει το λαχανόρυζο του Βασίλη Καλλίδη και μάθετε γιατί πρέπει να το επιλέξετε.
Θα λατρέψετε το λαχανόρυζο του Βασίλη Καλλίδη γιατί είναι:
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι και αφυδατωμένο κρεμμύδι.
Προσθέτουμε ½ φλ. Ρύζι γλασέ και 4 φλ. Νερό και ύστερα ρίχνουμε την συσκευασία Λάχανο-καρότο Φρεσκούλης.
Προσθέτουμε αλάτι και μισό λεμόνι. Ύστερα ρίχνουμε λίγο πελτέ. Προς το τέλος χυλώνει.
Το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40’.
Στο τέλος προσθέτουμε λίγο σέλινο. Είναι και βίγκαν και νηστίσιμο.
Aπό τον Βασίλη Καλλίδη:
“Στο τέλος, προσθέστε λίγο σέλινο. Είναι και βίγκαν και νηστίσιμο.”