Χρόνος Προετοιμασίας: 10’
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη

υλικά για την μπομπότα

  • 1 συσκευασία Σπανάκι Φρεσκούλης
  • Η κούπα/μεζουρα που χρησιμοποίησα είναι των 250 ml
  • 4 αυγά
  • 1 κούπα γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα γιαούρτι παραδοσιακό
  • 1 & 1/2 κούπα ηλιέλαιο
  • 1 & 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο
  • 1& 1/2 κούπα αλεύρι γενικής χρήσης
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 300 γρ. φέτα

Εκτελεση

  1. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε ένα ένα όλα τα υλικά  και ανακατεύουμε αρχικά με το σύρμα και έπειτα με την σπάτουλα.

  2. Όταν ενσωματωθούν όλα τα υλικά μαζί βάζουμε το μείγμα σε ταψί 34 εκ. αφού πρώτα έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.

  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για περίπου 50’.

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Σου άρεσε αυτή η συνταγή;

μοιράσου την και με άλλους

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας
© 2020 - WELOVESALADS.GR - All Rights Reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας Dazzlink