Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση. Σε ένα μπολ προσθέτουμε την έτοιμη σαλάτα Φρεσκούλης Πανδαισία, τα τοματίνια, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι πάνω από μέτρια φωτιά προσθέτουμε ελαιόλαδο.
Μόλις κάψει προσθέτουμε τα ρεβίθια και τα μπαχαρικά. Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα, 5 – 6’.
Σε ένα μούλτι προσθέτουμε όλα τα υλικά για το spread και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη κρέμα.
Σε μια αραβική πίτα απλώνουμε λίγο από το spread, από πάνω βάζουμε 2 - 3 κουταλιές ρεβίθια και λίγη από τη σαλάτα. Τυλίγουμε και απολαμβάνουμε!