Μουλιάζουμε τα κάσιους για το ντρέσινγκ σε ζεστό νερό για τουλάχιστον 10-15′.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το μήλο, το αγγουράκι και το κρεμμύδι.
Στραγγίζουμε τα κάσιους και τα μεταφέρουμε σε ένα δυνατό μπλέντερ
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια λεία και ομοιογενή κρέμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε τις 2 συσκευασίες Σαλάτας Πολίτικης και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σαλάτα.
Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ μαϊντανού, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.