Για την κινόα
Ξεπλένουμε πολύ καλά την κινόα σε ένα σουρωτήρι με τρεχούμενο νερό. Την βάζουμε σε κατσαρόλα και προσθέτουμε 2 φλυτζανάκια νερό, λίγο αλάτι και τη βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να «πιει» όλα τα υγρά της.
Για το κοτόπουλο
Σε μπωλ, βάζουμε ολόκληρο το στήθος, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε να πάει παντού στο κοτόπουλο η μαρινάδα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα. Ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί ολόκληρο το στήθος για 20-25 λεπτά στους 180. Αφού κρυώσει κόβουμε σε φέτες.
Σε μεγάλη πιατέλα βάζουμε το κάθε υλικό δίπλα στο άλλο δημιουργώντας ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων!
Τη σερβίρουμε με φρεσκοκομμένα λεμόνια, ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι!