Για την Κινόα: Ξεπλένουμε πολύ καλά την κινόα. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και αφήνετε να βράσει.
Μόλις βράσει το νερό, προσθέτουμε αλάτι και στη συνέχεια την κινόα. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε την κινόα να σιγοβράσει για 15' μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το νερό.
Για τη σαλάτα: Ψιλοκόβουμε την ιταλική σαλάτα και τη μεταφέρουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Καθαρίζουμε το αγγούρι από τη φλούδα και το κόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια. Το προσθέτουμε και αυτό στη σαλατιέρα.
Ψιλοκόβουμε το λάχανο, τα κρεμμυδάκια, το κόλιανδρο, τα κάσιους και τα μεταφέρουμε στη σαλατιέρα.
Για το ντρέσινγκ: Σε ένα σκεύος προσθέτουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ και με ένα πιρούνι χτυπάμε πολύ καλά.
Για τη σύνθεση: Προσθέτουμε τη βρασμένη και κρύα κινόα στη σαλατιέρα. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.