Η Funkycook ξεδιπλώνει τη δημιουργικότητά της σε μια πεντανόστιμη συνταγή για σαλάτα με ξινόμηλο και καπνιστή πέστροφα. Ξαφνιάστε τους γευστικούς σας κάλυκες με μία άκρως πρωτότυπη, πρωτεϊνούχα σαλάτα και δοκιμάστε νέες εκφάνσεις του φαγητού.
Δείτε τι περιέχει η σαλάτα με ξινόμηλο της Funkycook και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε.
Θα λατρέψετε τη σαλάτα με ξινόμηλο της Funkycook γιατί είναι:
Στον επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) πολτοποιούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, προσθέτοντας στο τέλος το ελαιόλαδο. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλάτι αν χρειαστεί.
Ψιλοκόβουμε τη μαραθόριζα, χοντροτρίβουμε το ξινόμηλο και τα 2 ραπανάκια, τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από το φιλέτο της πέστροφας, την οποία έχουμε θρυμματίσει με τα χέρια μας.
Περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα του ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και το τοποθετούμε την ψαροσαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.
Κόβουμε το άλλο ραπανάκι σε λεπτές φέτες και τοποθετούμε τη σαλάτα σε σκεύος σερβιρίσματος και ραντίζουμε με ντρέσινγκ.
Προσθέτουμε την ψαροσαλάτα που ετοιμάσαμε, το υπόλοιπο φιλέτο, τα ραπανάκια, τα καρύδια χοντροτριμμένα και τα αυγά της πέστροφας.
Ραντίζουμε με άφθονο ντρέσινγκ και σερβίρουμε.
Από τη Funkycook:
“Θυμηθείτε να ξεπλύνετε καλά την πέστροφα.”