Απογειώστε το μενού σας με μια εκπληκτική παραδοσιακή σαλάτα με μανιτάρια. Ακολουθήστε τη συνταγή της Εύας Παρακεντάκη για μια πρωτότυπη πανδαισία γεύσεων.
Ανακαλύψτε τα συστατικά που περιέχει η σαλάτα με μανιτάρια της Εύας Παρακεντάκη και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε.
Θα λατρέψετε τη σαλάτα με μανιτάρια της Εύας Παρακεντάκη γιατί είναι:
Σε μία μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά για το μαρινάρισμα εκτός των μανιταριών και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Στη συνέχεια βουτάμε μέσα τα μανιτάρια μας. Τα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο. Σε μία πιατέλα βάζουμε τη σαλάτα μας. Κόβουμε ροδέλες τα τοματίνια και τα ραπανάκια. Σκορπίζουμε σε όλη την πιατέλα τα μανιτάρια με τη μαρινάδα τους. Βάζουμε τα κρουτόν και το ξύσμα λεμονιού.
Όσο περισσότερο μείνουν τα μανιτάρια μέσα στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμα γίνονται.
Κόβουμε ροδέλες τα τοματίνια αλατίζουμε τα και τους βάζουμε ελαιόλαδο πριν τα προσθέσουμε στη σαλάτα.
Aπό την Εύα Παρακεντάκη:
“Όσο περισσότερο μείνουν τα μανιτάρια μέσα στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμα γίνονται.”