Σοτάρουμε τα σπαράγγια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε στο σκόρδο. Σοτάρουμε ελαφρά το σπαράγγια για 3-4’.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και ένα - ένα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά.
Στήνουμε τη σαλάτα. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και σπάμε τη φέτα σε κομμάτια.
Τοποθετούμε την Παραδοσιακή σαλάτα Φρεσκούλης σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα σπαράγγια, τα τοματίνια, τη φέτα και το ντρέσινγκ.
Ανακατεύουμε πολύ καλά πριν σερβίρουμε.