Συνταγές

Πράσινη σαλάτα με σπαράγγια και φέτα

υλικά

  • 1 συσκευασία σαλάτα Παραδοσιακή Φρεσκούλης
  • 200 γρ. σπαράγγια
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 2 αβγά
  • 7-8 τοματίνια (ή δύο ντομάτες)
  • 200 γρ. φέτα

Για το ντρέσινγκ

  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 2 κ.σ. άνηθο (ψιλοκομμένο)
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτελεση

  1. Σοτάρουμε τα σπαράγγια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε στο σκόρδο. Σοτάρουμε ελαφρά το σπαράγγια για 3-4’.

  2. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και ένα - ένα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά.

  3. Στήνουμε τη σαλάτα. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και σπάμε τη φέτα σε κομμάτια.

  4. Τοποθετούμε την Παραδοσιακή σαλάτα Φρεσκούλης σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα σπαράγγια, τα τοματίνια, τη φέτα και το ντρέσινγκ.

  5. Ανακατεύουμε πολύ καλά πριν σερβίρουμε.

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
133
kcal
Υδατ/κες
4,1
γρ
Πρωτεΐνη
5,7
γρ
Λιπαρά
9,9
γρ

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Σου άρεσε αυτή η συνταγή;

μοιράσου την και με άλλους

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας
© 2020 - WELOVESALADS.GR - All Rights Reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας Dazzlink