Συνταγές

Σαλάτα με τυρί Ταλαγάνι

Υλικά

  • 1 συσκευασία σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης
  • 6-8 Τοματίνια Φρεσκούλης κομμένα στη μέση
  • 2 αυγά βραστά
  • 1 φέτα ταλαγάνι (ή χαλούμι ή μαστέλο)
  • 1 αβοκάντο
  • ½ φλ. μαγειρεμένη κινόα
  • 2 κ.σ. χοντροκομμένα αμύγδαλα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Φύτρα σκόρδου (προαιρετικά)
  • Αλάτι, πιπέρι
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
143
kcal
Υδατ/κες
4.4
γρ
Πρωτεΐνη
6
γρ
Λιπαρά
11
γρ

Εκτελεση

  1. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο και ψήνουμε το ταλαγάνι 1' από κάθε πλευρά, να πάρει χρώμα. Το κόβουμε σε 4 κομμάτια.

  2. Στήνουμε τη σαλάτα σε δύο μπολ, τοποθετώντας τα υλικά με την ακόλουθη σειρά: πρώτα τη σαλάτα Καπριτσιόζα, έπειτα την κινόα, το αβοκάντο και τα τοματίνια, και, τέλος, 2 κομμάτια ταλαγάνι σε κάθε μερίδα.

  3. Τοποθετούμε πάνω στην σαλάτα από 1 αυγό κομμένο στην μέση, πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα, προσθέτουμε τα φύτρα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και απολαμβάνουμε!

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας
© 2020 - WELOVESALADS.GR - All Rights Reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας Dazzlink