Ανακατεύουμε πολύ καλά σε μπλέντερ όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε πάρα πολύ λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τον χυμό του λάιμ, το μισό κ.γ. τσίλι και τα φύλλα του δυόσμου. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε τα υγρά να απλωθούν σε όλα τα μανιτάρια.
Αδειάζουμε τη σαλάτα σε μπολ. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τις αγκινάρες κομμένες σε μικρά κομμάτια και την παρμεζάνα, και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.