υλικα

  • ½ πιπεριά κόκκινη κομμένη σε στικ
  • 3 λευκά μανιτάρια κομμένα
  • ½ αβοκάντο
  • Λίγα καρύδια
  • 5-6 τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 100 γρ. τυρί κατσικίσιο κορμός

Για τα ντρέσινγκ

  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι

Εκτελεση

  1. Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια μέχρι να πάρουμε χρώμα. Τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τη σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης.

  3. Ρίχνουμε μέσα το τυρί κομμένο, το αβοκάντο σε κυβάκια, τα τοματίνια, την πιπεριά και τα μανιτάρια και τα καρύδια.

  4. Σε ένα μπολάκι, ανακατεύουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και απολαμβάνουμε!

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
185
kcal
Υδατ/κες
3,5
γρ
Πρωτεΐνη
3,7
γρ
Λιπαρά
17,2
γρ

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Σου άρεσε αυτή η συνταγή;

μοιράσου την και με άλλους

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας
© 2020 - WELOVESALADS.GR - All Rights Reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας Dazzlink