Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια μέχρι να πάρουμε χρώμα. Τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τη σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης.
Ρίχνουμε μέσα το τυρί κομμένο, το αβοκάντο σε κυβάκια, τα τοματίνια, την πιπεριά και τα μανιτάρια και τα καρύδια.
Σε ένα μπολάκι, ανακατεύουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και απολαμβάνουμε!