Συνταγές

Μεσογειακή Σαλάτα με μουστάρδα, κοτόπουλο και μέλι


Αριθμός Μερίδων: 2
Χρόνος Προετοιμασίας: 10'

υλικα

  • 2 συσκευασίες σαλάτα Μεσογειακή Φρεσκούλης
  • 250 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
  • 50 γρ. μουστάρδα τύπου Dijon
  • 40 γρ. μέλι
  • 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι & πιπέρι
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια

249
kcal

Υδατ/κες

16.2
γρ

Πρωτεΐνη

29.1
γρ

Λιπαρά

7.9
γρ

Εκτελεση

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές λωρίδες.

  2. Σε σακούλα τροφίμων ή σε μπολ μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τη μουστάρδα, το μέλι, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

  3. Σε αντικολλητικό τηγάνι καίμε το λάδι και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Ψήνουμε για 3-4' από κάθε πλευρά και αφαιρούμε από το τηγάνι.

  4. Σερβίρουμε την κάθε σαλάτα σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τα φιλετίνια κοτόπουλου και γαρνίρουμε με έξτρα μουστάρδα και μέλι

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας