Η Αγγελική Σπανού αποκαλύπτει τη συνταγή για μια θρεπτική vegan πίτσα, που συναντάει κανείς σπάνια. Δημιουργήστε την και απολαύστε μια από τις πιο πρωτότυπες vegan συνταγές, παρέα με τους αγαπημένους σας.
Δείτε ποια συστατικά περιέχει η vegan πίτσα της Αγγελικής Σπανού και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε
Θα λατρέψετε τη vegan πίτσα της Αγγελικής Σπανού γιατί είναι:
Βάση πίτσας: Μουλιάζουμε τις φακές για μισή ώρα. Στραγγίζουμε. Βράζουμε για 5’ με την 1 κούπα νερό σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε στο μπλεντερ την σαλάτα λάχανο-καρότο και χτυπάμε να γίνει μικρά κομματάκια. Αδειάζουμε σε βαθύ μπολ.
Ενώνουμε σε μπολάκι τον λιναρόσπορο με το νερό και αφήνουμε 2' να μουλιάσει.
Βάζουμε τις φακές μαζί με το μισό νερό που έμεινε από το βράσιμο σε μπλεντερ, προσθέτουμε το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Χτυπάμε μέχρι να γίνει κρεμώδες μίγμα.
Προσθέτουμε τις φακές & τον λιναρόσπορο στο λάχανο καρότο & ανακατεύουμε καλά.
Πέστο Χορτόπιτας: Σε μπλέντερ χτυπάμε τα υλικά και απλώνουμε πάνω από την πίτσα μας.
Για γαρνιτούρα: Προσθέτουμε φυτικό τυρί, 90 γρ. σαλάτα Καπριτσιόζα, πολύχρωμα τοματίνια.
Aπό την Αγγελική Σπανού:
“Για γαρνιτούρα, προσθέστε φυτικό τυρί, 90 γρ. Σαλάτα Καπριτσιόζα και πολύχρωμα τοματίνια.”