Για τη σάλτσα τσένταρ
Σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε να λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το γάλα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 1’ ακόμη, προσθέτουμε το τσένταρ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ρευστή σάλτσα.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια, χωρίζουμε τα φύλλα της γαλλικής σαλάτας και συναρμολογούμε τα burger ως συνήθως μέσα στα φύλλα της γαλλικής σαλάτας.