Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξεδιπλώνει τα μυστικά της για μια πεντανόστιμη σαλάτα με φράουλες Αργυρώ – στιλ. Ακολουθήστε τη συνταγή της για δημιουργήσετε μια λαχταριστή και πεντανόστιμη σαλάτα, που θα μείνει αξέχαστη.
Ανακαλύψτε τα συστατικά που περιέχουν τα λαχανικά ατμού με σως φυστικοβούτυρο της Ελένης Ψυχούλη και μάθετε γιατί πρέπει να τα επιλέξετε
Θα λατρέψετε τα λαχανικά ατμού με σως φυστικοβούτυρο της Ελένης Ψυχούλη γιατί είναι:
Βάζουμε τα λαχανικά φρεσκούλης να μαγειρευτούν στα μικροκύματα.
Για το αβγό, το ιδανικό είναι το στερεό ασπράδι με τον ελαφρώς ζουμερό κρόκο. Για να το πετύχουμε, αφήνουμε το αβγό μισή ώρα εκτός ψυγείου, βράζουμε το νερό και ρίχνουμε προσεχτικά το αβγό από την ώρα που θα κοχλάσει. Μετράμε 6-7' ανάλογα πόσο μεγάλο είναι το αβγό, το βγάζουμε και το κρυώνουμε κάτω από τη βρύση.
Για τη σος, χτυπάμε στο μούλτι όλα μαζί τα υλικά.
Σερβίρουμε τα λαχανικά με το αβγό κομμένο στη μέση, πασπαλισμένα με λίγο αλάτι, το φυστίκι, τον άνηθο και περιχύνουμε με τη σος.
Από την Ελένη Ψυχούλη:
“Σαλάτα δεν είναι μόνο πράσινα λαχανικά και χωριάτικη. Είναι αμέτρητοι οι συνδυασμοί και οι συνταγές που μπορείς να πραγματοποιήσεις με λαχανικά αλλά και όσπρια”.