Σε ένα μικρό μίξερ, τοποθετούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, τη μαρμελάδα λεμόνι, το φρέσκο θυμάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπούμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο ντρέσινγκ.
Καθαρίζουμε τα αμπελοφάσουλα, κόβοντας το πάνω και το κάτω μέρος και τα βράζουμε σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 7-8'.
Όταν τα αμπελοφάσουλα είναι έτοιμα, τα αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τα βυθίζουμε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και παγάκια, για να κρυώσουν γρήγορα και να κρατήσουν το χρώμα τους.
Σε ένα ξύλο κοπής, κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι τα τοματίνια στη μέση και το κολοκυθάκι σε μακρόστενα μπαστουνάκια.
Σε ένα μπολ, τοποθετούμε το baby σπανάκι μαζί με το κολοκυθάκι, τα αμπελοφάσουλα και τα τοματίνια. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.