Συνταγές

Αρχοντική σαλάτα με πορτοκάλι

Υλικά

  • 1 συσκευασία σαλάτα Αρχοντική Φρεσκούλης
  • ½ συσκευασία Άνηθος Φρεσκούλης
  • 50 γρ. κουκουνάρι
  • 1 πορτοκάλι κομμένο σε φετούλες
  • Αλάτι – πιπέρι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια

177
kcal

Υδατ/κες

6.1
γρ

Πρωτεΐνη

2.4
γρ

Λιπαρά

15
γρ

Εκτελεση

  1. Ζεσταίνουμε ένα μικρό αντικολλητικό σκεύος και καβουρδίζουμε εκεί το κουκουνάρι για ½ λεπτό περίπου ή μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

  2. Τοποθετούμε τη σαλάτα σε σαλατιέρα μαζί με το πορτοκάλι και το κουκουνάρι.

  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ

Εγγραφή στο Newsletter

για να λαμβάνετε νέα από τη σελίδα μας