Skip to main content

Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Σαλάτα Καπριτσιόζα με ντρέσινγκ κεφίρ

υλικά

  • 1 συσκευασία σαλάτα Καπριτσιόζα ατομική Φρεσκούλης
  • 1 κ.σ. Δυόσμος Φρεσκούλης ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. Μαϊντανός Φρεσκούλης ψιλοκομμένος
  • 6 Τοματίνια Φρεσκούλης
  • ½ αγγούρι
  • 3-4 παντζαρόφυλα
  • 20 γρ. ανθότυρο
  • 5-6 παξιμάδια χαρουπιού

για το ντρεσινγκ

  • 5 κ.σ. κεφίρ
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα από ½ πορτοκάλι
  • Χυμός από ½ λεμόνι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • ¼ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • Πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτελεση

  1. Αδειάζουμε τη σαλάτα Καπριτσιόζα σε ένα μπολ. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση, κόβουμε τα παντζαρόφυλλα σε μεγάλα κομμάτια και το αγγούρι σε φλοίδες με το peeler. Τα προσθέτουμε στο μπολ και πασπαλίζουμε τη σαλάτα μας με τον μαϊντανό και τον δυόσμο.
  2. Τα προσθέτουμε στο μπόλ.
  3. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Προσθέτουμε το ανθότυρο και τα παξιμάδια και σερβίρουμε.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
91
kcal
Υδατ/κες
6
γρ
Πρωτεΐνη
2.8
γρ
Λιπαρά
5.9
γρ

Σου άρεσε αυτή η συνταγή;

μοιράσου την και με άλλους