Η σαλάτα καρότο με πράσινο μήλο αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για όσους αναζητούν ιδέες για νόστιμες, θρεπτικές και νηστίσιμες συνταγές!
Μπείτε στον δημιουργικό κόσμο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, φτιάξτε τη διάσημη σαλάτα καρότο με πράσινο μήλο της Αργυρώς. Ανακαλύψτε μια μοναδική σαλάτα λαχανικών, πλούσια σε superfoods, ιδανική να την εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας.
Σαλάτα Καρότο με Πράσινο Μήλο Συνταγή
Δείτε τι περιέχει η σαλάτα καρότο με πράσινο μήλο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε.
- Φρέσκα Φύλλα baby: Αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό τόνωσης και ευεξίας. Βρείτε τα στη σαλάτα Φρέσκα Φύλλα Baby Leaves του Φρεσκούλη.
- Ρόδι: Έχει θεραπευτική δράση έναντι στην αρτηριακή πίεση.
- Πράσινο Μήλο: Είναι μια από τις κυριότερες πηγές φλαβονοειδών.
- Μαύρη Σταφίδα:΄Έχει αναρίθμητα οφέλη για την υγεία.
- Κολοκυθόσπορος: Είναι πολύ καλή πηγή μαγνησίου και φυτικών ινών.
Θα λατρέψετε τη σαλάτα καρότο με πράσινο μήλο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου γιατί είναι:
- Αποτοξινωτική
- Vegan
- Πλούσια σε superfoods
- Χαμηλή σε θερμίδες
Εξερευνήστε και Άλλες Εύκολες Συνταγές για Υγιεινές Σαλάτες με Καρότο Ζουλιέν
Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Σαλάτα Καρότο με Πράσινο Μήλο
Υλικά για τη Σαλάτα
- 1 συσκευασία Baby Leaves Φρεσκούλης για το σερβίρισμα
- Δυόσμος Φρεσκούλης σε ολόκληρα φύλλα
- Μαϊντανός Φρεσκούλης σε ολόκληρα φύλλα
- 1 συσκευασία Καρότο Ζουλιέν Φρεσκούλης
- 1 πράσινο ξινόμηλο με τη φλούδα του
- 1 κ.σ. τριμμένη καρύδα
- 1 κ.σ. αμύγδαλο φιλέ
- 1 κ.σ. κολοκυθόσπορος
- 1 κ.σ. μαύρη σταφίδα
- 2-3 κ.σ. ρόδι καθαρισμένο
υλικά για το ντρέσινγκ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. λεμόνι
- 2 κ.σ. πορτοκάλι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Λίγο κύμινο (πρέζα)
- Λίγο αλάτι
Εκτελεση
- Αδειάζουμε το καρότο ζουλιέν σε ένα μπολ.
- Πλένουμε και κόβουμε το μήλο με τη φλούδα σε λεπτές φέτες. Το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα καρότο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε πιατέλα πάνω σε baby leaves.
- Αν έχουμε χρόνο να μαρινάρουμε για 2-3 ώρες, προσθέτουμε το μήλο και τα φύλλα από τα βότανα την ώρα του σερβιρίσματος.
Tip: Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: “Καθαρίστε το ρόδι, διαχωρίζοντάς το μέσα σε ένα μπολ με κρύο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, οι σπόροι βγαίνουν εύκολα χωρίς να καταστραφούν.”
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
99
kcal
Υδατ/κες
9.1
γρ
Πρωτεΐνη
1.9
γρ
Λιπαρά
5.4
γρ
ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ
δείτε επίσης: