Ξεκινάμε βράζοντας τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Μόλις βράσουν τα στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα βρασμένα ρεβύθια μας με το ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι και καπνιστή πάπρικα. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° πάνω-κάτω για 30-35' μέχρι να γίνουν τραγανά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την σαλάτα καπριτσιόζα του Φρεσκούλη, τα ζυμαρικά και τελευταία τα ρεβύθια.
Για το ντρέσινγκ ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι όλα τα υλικά και περιχύνουμε από πάνω. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο αλάτι αν θεωρούμε ότι λείπει.
Φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη vegan φέτα που ταιριάζει πολύ ή τριμμένο vegan κίτρινο τυρί της επιλογής μας