Η αναζήτηση μιας συνταγής που συνδυάζει τη φινέτσα και την ισορροπία των γεύσεων με την θρεπτική αξία των υλικών της, είναι μία πρόκληση.
Δείτε τι περιέχει η συνταγή Πράσινη σαλάτα με Baby leaves καπνιστό σολομό, πλιγούρι, μπρόκολο, κουνουπίδι και αυγά για να την επιλέξετε:
Θα λατρέψετε την Πράσινη σαλάτα με Baby leaves καπνιστό σολομό, πλιγούρι, μπρόκολο, κουνουπίδι και αυγά γιατί είναι:
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε στο τηγάνι το μπρόκολο και το κουνουπίδι και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν καλό χρώμα πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το πλιγούρι μαζί με τα baby leaves, το μπρόκολο, το κουνουπίδι και τα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και περιχύνουμε με λίγο από το ντρέσινγκ ανακατεύοντας καλά.
Τοποθετούμε το περιεχόμενο του μπολ σε ένα μεγάλο πιάτο και προσθέτουμε από πάνω τα μελάτα αυγά κομμένα στην μέση και τον καπνιστό σολομό και περιχύνουμε με λίγο από το ντρέσινγκ, αν θέλουμε από πάνω.
Aπό τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
“ Μην υπερβάλετε με το ντρέσινγκ. Ξεκινήστε με λίγο, ανακατεύοντας καλά, και προσθέστε σταδιακά ανάλογα με την προσωπική σας προτίμηση. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε συστατικό θα διατηρήσει την αυθεντική του γεύση, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχυθεί η γευστική αρμονία του πιάτου.”