Ετοιμάζουμε πρώτα την κρέμα, βάζοντας το γάλα καρύδας σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό και το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι μαζί με τη στέβια. Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να πάρει βράση και να πήξει η κρέμα. Τη μεταφέρουμε σε μπολ κι αφήνουμε να κρυώσει. Εφαρμόζουμε ένα κομμάτι μεμβράνη κουζίνας στην επιφάνειά της για να μην κάνει πέτσα.
Ετοιμάζουμε τα ψίχουλα της βρώμης, ανακατεύοντας με κουτάλι όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, ώστε να προκύψει ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμος.
Μοιράζουμε τη βρώμη σε ποτηράκια κι από πάνω μοιράζουμε την κρέμα καρύδας με κουτάλα για να μην λερώσουμε. Δεν ξεχειλίζουμε τα ποτηράκια, αφήνουμε χώρο τουλάχιστον 1 δάχτυλο.
Αφήνουμε την κρέμα να σταθεροποιηθεί εντελώς πριν διακοσμήσουμε τα ποτηράκια με κομματάκια φρούτων από τη φρουτοσαλάτα. Πασπαλίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο και σερβίρουμε αμέσως.