Η σαλάτα coleslaw με ταχίνι και γιαούρτι είναι η εναλλακτική, υγιεινή επιλογή για coleslaw, που πρέπει να δοκιμάσετε!
Λατρεύετε τις συνταγές με ταχίνι; Η Βίκυ Κουμάντου αποκαλύπτει έναν άψογο συνδυασμό για coleslaw σαλάτα με ταχίνι και γιαούρτι. Ακολουθήστε τη συνταγή της για να δημιουργήσετε ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Coleslaw Συνταγή
Ανακαλύψτε τα συστατικά που περιέχουν τα αλμυρά μάφινς με γιαούρτι του Healthytasteland και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε.
- Λάχανο-Καρότο: Καταπολεμούν την κούραση και την αναιμία. Γευτείτε τα συγκεκριμένα θρεπτικά λαχανικά, πλυμένα και φρεσκοκομμένα, στη Σαλάτα Λάχανο Καρότο του Φρεσκούλη.
- Γιαούρτι: Διευκολύνει την πέψη και βελτιώνει την αφομοίωση των συστατικών από τον οργανισμό.
- Σέλινο: Ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει την φλεγμονή στον πεπτικό σωλήνα.
- Ταχίνι: Βοηθά στην πρόληψη της υπερχοληστερολαιμίας και στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Θα λατρέψετε τη coleslaw σαλάτα της Βίκυς Κουμάντου γιατί είναι:
- Λαχταριστή
- Ιδανική για vegetarians
- Χορταστική
- Χαμηλή σε θερμίδες
Βρείτε και Άλλες Συνταγές με Σαλάτα Λάχανο Καρότο:
Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Σαλάτα Coleslaw
Υλικά για τη Σαλάτα
- 1 συσκευασία σαλάτα Λάχανο Καρότο Φρεσκούλης
- 1 Φρέσκο Κρεμμυδάκι Φρεσκούλης
- 1 κλωνάρι Σέλινο Φρεσκούλης
- 1 αγγούρι μικρό
Υλικά για το Ντρέσινγκ
- ¼ φλ. ταχίνι
- ¼ φλ. γιαούρτι στραγγιστό
- ¼ φλ. χυμός λεμονιού
- ¼ φλ. νερό
- ½ κ.γ. ανθός αλατιού
- ½ κ.γ. μέλι
- ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
Υλικά για το Σερβίρισμα
- 1 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
Εκτελεση
- Κόβουμε το αγγούρι σε τρία ίσια κομμάτια. Κόβουμε κάθε κομμάτι στο μαντολίνο για να βγουν λεπτά μπαστουνάκια σαν σπιρτόξυλα.
- Κόβουμε το κλωνάρι του σέλινου σε μικρές ροδέλες και ψιλοκόβουμε τα φύλλα του. Κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Βάζουμε σε μπασίνα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
- Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Δοκιμάζουμε το αλάτι αν είναι όπως θέλουμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε στο ψυγείο, μισή ώρα πριν την φάμε, για να δροσίσει. Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με το καβουρδισμένο σουσάμι.
Tip: Aπό τη Βίκυ Κουμάντου: “Βάλτε τη σαλάτα coleslaw στο ψυγείο μισή ώρα πριν τη φάτε για να δροσίσει. Έπειτα, σερβίρετε πασπαλίζοντας με το καβουρδισμένο σουσάμι.”
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
57
kcal
Υδατ/κες
4.9
γρ
Πρωτεΐνη
2.5
γρ
Λιπαρά
2.6
γρ
ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ
δείτε επίσης: