Το Diet Stories μας αποκαλύπτει την γευστικότατη συνταγή σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα. Υλοποιήστε και μοιραστείτε μαζί με τους ανθρώπους σας, μια συνταγή που απογειώνει τη μοσχαρίσια ταλιάτα.
Δείτε τι περιέχει η σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα του Diet Stories και γιατί να την επιλέξετε.
Θα αγαπήσετε τα σαλάτα Καπριτσιόζα με ταλιάτα του Diet Stories γιατί είναι:
Αλατοπιπερώνουμε την ταλιάτα και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο, ρίχνουμε το θυμάρι και μόλις κάψουν προσθέτουμε την ταλιάτα. Σε υψηλή φωτιά ψήνουμε για 3-4΄ από κάθε πλευρά.
Αποσύρουμε την ταλιάτα από τη φωτιά και αφήνουμε σε ξύλο κοπής για να ξεκουραστεί.
Σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας, σκεπάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου 15΄ ή ώσπου να μαλακώσουν τα μήλα. Χτυπάμε με βαβδομίξερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Σε 2 μπολ μοιράζουμε την Σαλάτα Καπριτσιόζα Φρεσκούλης, ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου και τα φετάκια μήλου, κόβουμε την ταλιάτα σε λεπτές φέτες και τη σερβίρουμε πάνω από τη σαλάτα. Προσθέτουμε και μερικές κουταλιές σάλτσα μήλου και σερβίρουμε.
Από το Diet Stories:
“Φροντίστε να αποθηκεύετε πάντα τα λαχανάκια Βρυξελλών στο ψυγείο σας, ώστε να τα έχετε καλοδιατηρημένα και έτοιμα για μαγείρεμα ανά πάσα στιγμή. ”