Δημιουργήστε μια πεντανόστιμη, ανάλαφρη σαλάτα με σολομό, εύκολα και γρήγορα. Ακολουθήστε τα tips του Βαγγέλη Λονίκου και απολαύστε ένα λαχταριστό γεύμα.
Ανακαλύψτε τα συστατικά που περιέχει η σαλάτα με σολομό του Βαγγέλη Λονίκου και μάθετε γιατί πρέπει να την επιλέξετε
Θα λατρέψετε την σαλάτα με σολομό του Βαγγέλη Λονίκου γιατί είναι:
Πασπαλίζουμε με τα υλικά το σολομό και αφήνουμε για ½ ώρα να βγάλει τα νερά του.
Στεγνώνουμε το ψάρι με χαρτί κουζίνας.
Ψήνουμε χωρίς λάδι στη σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10'.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε ½ κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι και περιχύνουμε το ζεστό ψάρι.
Aπό τον Βαγγέλη Λονίκου:
“ Στεγνώσετε το ψάρι με ευκολία χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας.”