Οδηγίες και υλικά για τη συνταγή
Παραδοσιακή σαλάτα με πασχαλινά αυγά
υλικα
- 1 συσκευασία σαλάτα Παραδοσιακή φρεσκούλης
- 2 αυγά βραστά σφιχτά
- 1 αγγουράκι
- 1 χούφτα τοματίνια
- 1 τοματίνια
για το ντρεσινγκ
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 1/3 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. Μουστάρδα με μέλι ή της αρεσκείας σου
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτελεση
- Βάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας Παραδοσιακή σε ένα μεγάλο μπoλ. Κόβουμε τα αυγά σε λεπτές φέτες. Πλένουμε τα τοματίνια, καρότο, αγγουράκι.
- Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση, ξεφλουδίζουμε το καρότο και με το ειδικό εργαλείο το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες και το αγγουράκι σε φετούλες. Τα βάζουμε όλα επάνω από τη σαλάτα στο μπoλ.
- Σε μικρό βαζάκι με καπάκι βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και κουνάμε καλά καλά.
- Περιχύνουμε την σαλάτα μας λίγο πριν σερβιριστεί!
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ.
Ενέργεια
136
kcal
Υδατ/κες
3,5
γρ
Πρωτεΐνη
2,8
γρ
Λιπαρά
13
γρ
ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ
δείτε επίσης: