Χτυπούμε τον κρόκο του αυγού με τη μουστάρδα, το σκόρδο και τον χυμό λεμονιού μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και χτυπούμε με σύρμα συνεχόμενα μέχρι το μείγμα να πάρει μορφή μαγιονέζας. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε απαλά. Στο τέλος, προσθέτουμε 2 κ.σ. νερό και ανακατεύουμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε μία πιο ανάλαφρη υφή.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τοποθετούμε τις ουρές σε ένα μικρό σκεύος με 1 κ.γ. ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία ένα μικρό τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για λιγότερο από μισό λεπτό από κάθε τους πλευρά. Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο για να κρυώσουν.
Αδειάζουμε τις δύο σαλάτες Πανδαισία σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε πολύ καλά την σαλάτα με απαλές κινήσεις. Τοποθετούμε από πάνω τα κρουτόν, την παρμεζάνα και τέλος, τις γαρίδες.