Ξεκινάμε με τα ψητά τοματίνια και τα κρεμμύδια. Τα απλώνουμε σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο, τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύουμε απαλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C στο γκριλ για 20’ να μαραθούν και να πάρουν λίγο χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Ετοιμάζουμε τα flatbreads. Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Σε κούπα ανακατεύουμε το φυτικό ρόφημα με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και το ρίχνουμε σταδιακά στο μείγμα με το αλεύρι, ανακατεύοντας παράλληλα. Όταν η ζύμη γίνει πολύ πηχτή χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και την πλάθουμε σε μπάλα: θέλουμε να είναι ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια, αλλιώς τη διορθώνουμε με λίγο επιπλέον αλεύρι ή φυτικό ρόφημα.
Βάζουμε το ζυμάρι στο μπολ, καλύπτουμε με πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10’.
Όσο περιμένουμε, ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Χτυπάμε σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ρευστό μείγμα. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 2 μεγάλα ή 4 μικρότερα ισομεγέθη κομμάτια και σχηματίζουμε μπαλίτσες. Με πλάστη ανοίγουμε την κάθε μπαλίτσα σε λεπτό δίσκο.
Ζεσταίνουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ψήνουμε ένα-ένα τα flatbreads για 3-4’ την κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Για να σερβίρουμε κάνουμε τα εξής: σε μπολ ρίχνουμε το περιεχόμενο της σαλάτας Γουστόζα Φρεσκούλης. Προσθέτουμε λίγη ποσότητα από τα ψητά τοματίνια-κρεμμύδια και το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά. Μοιράζουμε τα ψητά τοματίνια πάνω στα flatbreads, καλύπτουμε με τη σαλάτα, πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρουμε αμέσως.