Η Αγγελική Τσουκαλά μας δείχνει την ξεχωριστή συνταγή της για μια νόστιμη σαλάτα του σεφ. Διαφοροποιήστε ένα συνηθισμένο πιάτο με αυτή τη δημιουργική πρόταση!
Δείτε τι περιέχει η σαλάτα του σεφ της Αγγελικής Τσουκαλά και γιατί να την επιλέξετε:
Θα λατρέψετε τη σαλάτα του σεφ της Αγγελικής Τσουκαλά γιατί είναι:
Πλένουμε και στεγνώνουμε το baby σπανάκι και τη βαλεριάνα. Τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε την κάπαρη, τα τοματίνια, 1 κ.σ ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε τη σπιτική μαγιονέζα, ρίχοντας σε μπολ το αυγό, το λεμόνι (ή ξύδι), αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και χτυπούμε καλά με το σύρμα κι αρχίζουμε και ρίχνουμε το λάδι μας σιγά-σιγά ενώ χτυπούμε διαρκώς.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε ή την αφήνουμε στο πλάι
Από την Αγγελική Τσουκαλά
“Μπορείτε να διατηρήσετε την υπόλοιπη μαγιονέζα στο ψυγείο για 4-5 ημέρες”